Adverteren

Adverteren op een drukbezochte website zoals artikelsite.nl levert je vele voordelen. Van naamsbekendheid tot aan extra relevant verkeer naar je website. Niet alleen ontvang je rechtstreeks via een link op Artikelsite meer bezoekers, maar ook indirecte stijgingen zijn mogelijk. Een link op een betrouwbare en veelbezochte website kan ervoor zorgen dat op den duur je Google posities stijgen waardoor ook via die weg je website meer verkeer ontvangt.

Persberichten

Heeft jouw bedrijf een interessant nieuwtje, een nieuw product, een nieuwe dienst of zijn er andere interessante ontwikkelingen? Met een gesponsord artikel op Artikelsite.nl zorgen we ervoor dat je prominent op de hoofdpagina komt te staan. Daarnaast kun je de link naar je website in het pers artikel verwerken om de bezoekers rechtstreeks door te sturen.

Banner advertenties

Display advertising door middel van banners behoort ook tot de mogelijkheden. Vraag naar de mogelijke formaten en plekken waar jouw banner vertoont kan worden. Tegen aantrekkelijke tarieven kun jij jouw bedrijf, product of dienst onder de aandacht brengen bij de lezers van Artikelsite.

Contact

Veelgestelde vragen

Wat levert een artikel plaatsen mij op?

Een artikel plaatsen in de vorm van een advertorial heeft meerdere voordelen. Naast extra naamsbekendheid en een vergroot bereik, levert de link naar jouw website extra verkeer op. Daarnaast zorgt een link op een veelbezochte website zoals Artikelsite.nl bij aan het versterken van jouw Google posities.

Wat zijn de adverteer mogelijkheden

Het is mogelijk om een gesponsord artikel (advertorial) te plaatsen of om banner advertenties te plaatsen. Meer weten over de specifieke voorwaarden, formaten en mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Wat zijn de tarieven voor adverteren?

De tarieven voor adverteren hangen af van de het soort advertentie dat je wilt plaatsen. De grote van de advertentie en waar de advertentie geplaatst wordt. De tarieven voor een gesponsord artikel liggen vast. Neem contact met ons op voor het ontvangen van de tarievenlijst.