Hoe kan een paragnost iemand genezen?

paragnost

Een paragnost die via handoplegging mensen probeert te genezen wordt ook wel een magnetiseur genoemd. De paragnost geeft energie door en daardoor zouden de lichamelijke klachten van de ontvangende moeten verdwijnen.

Handoplegging

Handoplegging wordt gezien als een van de oudste alternatieve geneeswijzen. In de bijbel werd al beschreven hoe Jezus deze gave gebruikte om mensen te genezen. Uit een studie door Sign2god.com wordt zelfs geconcludeerd dat handoplegging een van de grondbeginselen van de bijbel is.

Reiki en Magnetiseren

Magnetiseren toont overeenkomsten met Reiki, in beide gevallen wordt er energie doorgegeven. Toch zijn er een aantal belangrijke verschillen. Reiki is het doorgeven van energie, waardoor blokkades kunnen worden opgeheven. Reiki kan worden geleerd. Iemand die Reiki kan uitoefenen wordt een reikimaster genoemd. De reikimaster heeft geleerd om deze energie door te geven met behulp van zijn handen. In tegenstelling tot een reikimaster heeft een magnetiseur een gave, dit kan niet worden geleerd. Een magnetiseur wordt bijgestaan door hogere krachten, zoals geesten die gidsen of begeleiders worden genoemd. De magnetiseur straalt energie door vanuit zijn handen, maar hoeft de cliënt niet aan te raken. De stralen die worden doorgegeven zijn niet zichtbaar, maar wel voelbaar als warmte of kou.

Sommige paragnosten gebruiken Reiki en magnetisatie bij hun behandeling. Dit doen zij omdat Reiki de meest pure vorm is van energie doorgeven. Puur omdat er geen gevoelens van de uitoefenende worden gemengd met de doorgestraalde energie. Als er dan blokkades zijn opgeheven kan de magnetiseur besluiten om de energie toch iets te sturen, zodat slechte energie in het lichaam nog eerder wordt verdreven. Zo kan er een beter resultaat worden behaald.

Een medium

Andere paragnosten proberen mensen van hun psychische klachten af te helpen door ze meer te vertellen over zichzelf. Bijvoorbeeld door de oorzaak te vinden van stress. De paragnost krijgt dan boodschappen door van geesten. Als een paragnost boodschappen doorkrijgt van geesten wordt hij een medium genoemd. Het medium kan berichten doorkrijgen als hij in trance is, maar ook wanneer hij bij volle bewustzijn is. Soms heeft de paragnost ook geen geesten nodig om een cliënt te “lezen”. Dan straalt deze persoon zijn gedachten of emoties zo sterk uit dat het medium in staat is ze zelf op te vangen.

Hoe goed vind je dit artikel?

Klik op de sterren voor een beoordeling!

Gemiddelde 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Nog geen beoordelingen. Wees de eerste!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Vorige artikel lezen

Wat is het nut van het ISS?

Volgende artikel lezen

Wat zijn de resultaten van een paragnost?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire Artikelen