Hoe vind ik een betrouwbare paragnost?

betrouwbare paragnost

Als je op zoek gaat naar een paragnost kom je al snel in een doolhof van aanbiedingen. De ene claimt nog beter en betrouwbaarder te zijn dan de andere. “De beste paragnosten vind u hier, wij verkopen geen mooie praatjes, bekende paragnosten van tv, radio en medium sites”, zijn kreten die je op websites zoals betrouwbaarparagnost.nl vindt.

Een telefonisch consult

Maar zijn deze paragnosten wel zo betrouwbaar? Open je eenmaal deze website, dan krijg je een visueel niet betrouwbaar ogende site te zien. Bovenaan de website pronk groot een 0909 telefoonnummer, waar je tachtig cent per minuut voor betaald. Wanneer er verder naar beneden scrollt zie je een aantal lage kwaliteitsfoto’s met een beschrijving van de paragnost. Het oogt allemaal niet heel betrouwbaar en het lijkt alsof deze paragnosten vooral op het geld uit zijn.

Advies van een paragnost

Volgens paragnost André van Wel kan je het best de paragnost persoonlijk zien. Volgens hem zal een goede paragnost je verzoeken zo weinig mogelijk te vertellen. “Een betrouwbare paragnost herken je aan de vele details die hij je kan vertellen”, legt de Zwolse paragnost uit. Ook zegt hij dat er veel mensen zijn die zich voor paragnost uitgeven, maar dat helemaal niet zijn. “Er zijn er genoeg die vooral op geld uit zijn”. Zelf probeert hij altijd zo integer mogelijk te handelen. Hij vraagt wel geld, maar dat ziet hij als vergoeding voor de inspanningen die hij maakt. “Een hypotheekadviseur moet je ook betalen”.

Er zijn ook goede telefonische consulten

Terugkomend op de telefonische consulten. Er zijn ook wel paragnosten te vinden die wel goede telefonische consulten bieden. Volgens Van Wel zal een integere paragnost jou nooit langer dan noodzakelijk aan de lijn houden en zal ook nooit ongevraagd over zichzelf gaan vertellen. Een goede paragnost zal ook nooit minutenlang stil zijn om informatie van de bellende cliënt op te vangen. Zit je vijf minuten te wachten terwijl je een achtergrondliedje hoort, dan kan het maar zo zijn dat de “paragnost” de afwas aan het doen is. Volgens de website paranormaal.blog.nl gebeurt dit echt. Normaliter zal een paragnost binnen 20 seconden informatie van jou doorkrijgen.

Conclusie

Als je een goede paragnost zoekt moet je dus op een aantal zaken letten: Vertel de paragnost niet te veel. Vertelt de paragnost met veel details? Als je een goed telefonisch consult wilt moet je opletten dat ze je niet te lang aan het lijntje houden.

Hoe goed vind je dit artikel?

Klik op de sterren voor een beoordeling!

Gemiddelde 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Nog geen beoordelingen. Wees de eerste!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Vorige artikel lezen

Wat zijn de resultaten van een paragnost?

Volgende artikel lezen

Lievevrouwebedstro (Galium odoratum)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire Artikelen