Informatie over de Aura

Aura
ComputerComputer

De aura is het omhulsel van verfijnde energie dat elk bezield en onbezield object op de planeet omgeeft. We kunnen letterlijk niet zonder onze aura leven, want de aura is een energetische uitbreiding van ons lichaam. Aura’s zijn energievelden die een enorme hoeveelheid informatie over ons bevatten. Ze bestaan uit zeer fijne elektromagnetische energie, die voor helderzienden goed zichtbaar is. Maar we kunnen allemaal onszelf trainen om onze aura te zien.

De lagen van onze aura

Als u leert uw aura te zien, onderscheidt u in het begin waarschijnlijk alleen een dunne blauwe laag energie vlak bij uw lichaam. Maar uw aura is veel meer dan dat. Het aantal lagen dat de aura telt, is niet precies bekend, maar men houdt het op zeven. Elke laag is fijner van energie en vibreert in een hogere frequentie dan de vorige. Daarom is de dichtste laag van de aura, het etherische lichaam, het dichtst bij het lichaam, terwijl de dunste laag, de ketherisch-causale vorm, het verst van het lichaam af is. Hoewel de lagen van elkaar gescheiden kunnen lijken, overlapt elke laag de vorige laag of lagen.

Op uw aura afstemmen

Uw aura heeft een elektromagnetisch veld en u kunt uzelf trainen om gevoelig voor dat veld te worden, zodat u merkt als iets of iemand het binnendringt. Dat is belangrijk bij spiritueel werk, als u zich voortdurend op uw aura afstemt, om indrukken en gewaarwordingen van uw omgeving te krijgen. Misschien denkt u dat uw fysieke lichaam uw aura beïnvloed, maar in feite is het omgekeerd. Helderzienden die de ontwikkeling van foetussen in de baarmoeder hebben geobserveerd, hebben beschreven hoe eerst de lagen van de aura worden gevormd, waarmee een vorm voor de fysieke cellen ontstaat die ze kunnen nabootsen. Eventuele kwalen of ziekten die we ontwikkelen, verschijnen eerst in onze aura als blokkades van geestelijke of emotionele energie. Als we die niet kunnen verwijderen, bewust of onbewust, beginnen ze ons fysieke lichaam aan te tasten.

De aura voelen en zien

Misschien kunt u uw aura nog niet voelen of zien, maar dat is gemakkelijk te leren. Helderzienden kunnen aura’s moeiteloos waarnemen, maar anderen moeten oefenen om ze op te sporen. Dat gaat veel gemakkelijker dan u wellicht denkt.

Uw aura leren zien

U kijkt eerst naar de aura om uw handen. Dan kunt u hetzelfde doen om de aura om andere delen van uw lichaam te zien. Eerst ziet u alleen uw etherische lichaam, de auralaag die het dichtst bij het fysieke lichaam zit, maar na enige oefening, ziet u meer lagen van uw aura.

1. U gaat in een gemakkelijke stoel zitten en kijkt naar een kale witte muur. Ga niet in de zon zitten en laat geen lamp op u schijnen. Aard en balanceer uzelf.

2. Strek uw rechterarm uit, met de rug van uw hand naar u toe. Kijk nu naar de ruimte tussen uw gespreide vingers en de muur, zonder rechtstreeks naar een vinger te kijken. Ontspan uw ogen.

3. u begint een vage witte of grijze contour om uw vingers te zien. Dat is uw aura. Blijf naar de ruimte tussen uw vingers en de muur kijken. De grijze of witte contour begint van kleur te veranderen en word gewoonlijk blauw.

Hoe goed vind je dit artikel?

Klik op de sterren voor een beoordeling!

Gemiddelde 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Nog geen beoordelingen. Wees de eerste!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Vorige artikel lezen

Muziekstijlen en dansstijlen

Volgende artikel lezen

Aristoteles: de houding van de mens

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire Artikelen