Je kamer opgeruimd!

Slaapkamer opruimen

We leven allemaal wel eens in een zooitje. Wat een troep is het dan! Eigenlijk kunnen we niet goed leven in troep, daarom is het zaak om je troep maar eens op te ruimen. Ook is het de zaak om troep voortaan te voorkomen, want troep maken verspilt je tijd.
Daarom in dit artikel tips om je kamer op te ruimen en netjes te houden! Want opgeruimd staat netjes!

Tip 1 Kleding niet op de grond

Kleding op de grond zorgt alleen voor meer troep en het is niet zo goed voor je kleding. Berg daarom je kleding direct op, na bijvoorbeeld het uittrekken. Is je kleding vies? Stop het dan direct in een wasmand of waskoker. Zorg ervoor dat deze waskoker ergens in de buurt van je badkamer staat, omdat je je vaak omkleed in de badkamer.

Wanneer je kleding niet vies is, dan hang je het netjes over je bureaustoel voor de volgende dag of op een kledingstandaard in je inloop kast.

Tip 2 Grond leeg

Struikel jij ook regelmatig over allerlei soorten spullen die op de grond liggen. Om te zorgen dat je kamer er netjes uitziet, is het eerst de zaak om alle spullen die je op de grond hebt slingeren, netjes in kasten op te bergen. Zorg dat alle spullen een eigen plek krijgen, zodat je het later terug kunt vinden.

Wanneer je grond van je kamer leeg is, zul je ook meer genieten van de bewegingsvrijheid in je kamer.

Tip 3 Regelmatig stofzuigen, luchten & schoonmaken

Nog de belangrijkste tip is om te zorgen dat je kamer elke dag schoon is. Er moet prettig in de kamer geleefd kunnen worden en dit doe je door regelmatig te luchten, te stofzuigen en de boel af te lappen.

Wanneer je niet schoonmaakt, dan krijgt je kamer een muffe geur, leef je niet prettig in je kamer en verschijnen er veel stofresten op je spullen.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat je door alles schoongemaakt te hebben en alles opgeborgen hebt, dat je dan in een prettige omgeving bent, waar geen troep is.

Hoe goed vind je dit artikel?

Klik op de sterren voor een beoordeling!

Gemiddelde 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Nog geen beoordelingen. Wees de eerste!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Vorige artikel lezen

100 jaar huishouden

Volgende artikel lezen

Bescherm je matras optimaal

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire Artikelen