Meer omzet door het plaatsen van een kinderhoek

Kinderhoek winkel speelgoed

Een kinderhoek in de detailhandel is onmisbaar. Ouders gaan vaak winkelen met kinderen en willen graag geholpen worden. Met een kinderhoek hebben de kinderen vermaak en kunnen de ouders de volledige aandacht krijgen van de verkoper. Voordeel voor de verkoper is dat hij of zij omzet maakt en de klant wordt geholpen.

Kinderhoek voor detailhandel

Een kinderhoek plaatsen in uw winkel lijkt onzinnig. Maar het biedt vele voordelen. Er zijn veel ouders die met hun kinderen gaan winkelen. Vaak lopen potentiële klanten weg omdat hun kinderen door de winkel rond rennen. Verkopers proberen kinderen rustig te houden terwijl ze juist de aandacht aan de klanten moeten geven. U mist dus de aandacht voor de klant, dus ook uw omzet. Door een kinderhoek te plaatsen, kunnen verkopers wel de aandacht aan klanten besteden. Hierdoor komen klanten ook bij u terug.Het kan ook zijn dat u meer klanten wilt trekken m.b.v. een kinderhoek. Dat is zeer goed mogelijk om uw kinderhoek vanuit de etalage gezien, het al zichtbaar te maken. Zo lopen potentiële klanten al sneller naar binnen om op hun gemak te kunnen winkelen.

Voordelen van een kinderhoek:

  • Meer aandacht voor de klant
  • Klanten winkelen op hun gemak
  • Kinderen hebben vermaak tijdens het winkelen van hun ouders
  • Klanten komen terug
  • Meer omzet
  • Bezoekers trekken

Een kinderhoek voor elke branche

Niet alleen in een winkel is een kinderhoek geschikt maar uiteraard ook voor een restaurant of praktijkruimte. Gezinnen met kinderen kunnen in een restaurant met een kinderhoek rustig op hun gerecht wachten. Dat geldt ook voor een wachtkamer omdat kinderen vaak moeten wachten tot ze aan de beurt zijn.

Ruimtegebrek voor een kinderhoek

Afhankelijk van uw verkoopruimte die u wilt benutten kunt u een kinderhoek plaatsen. U kunt het zelfs op een route plaatsen, daar waar uw klanten bijna niet langs komen. Zo is het mogelijk om uw verkoop oppervlakte optimaal te gebruiken. Als u denkt geen ruimte te hebben voor een kinderhoek of als u helemaal geen vloer oppervlakte wilt inleveren, zijn er zelfs diverse mogelijkheden om een wandmodel te laten plaatsen. Dit is zeer geschikt voor kleinere ruimtes.

Hoe goed vind je dit artikel?

Klik op de sterren voor een beoordeling!

Gemiddelde 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Nog geen beoordelingen. Wees de eerste!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Vorige artikel lezen

Alles over het schedel en de hersenen

Volgende artikel lezen

Werkloosheid in Nederland

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire Artikelen