Passief inkomen

Passief inkomen

Iedereen wil wel slapend rijk worden. Op reis gaan, leuke dingen doen en gewoon zien dat het geld naar je bankrekening stroomt. Maar kan dit wel? Is het een realistisch iets of zijn het luchtkastelen die ons ertoe aanzetten producten te kopen om ook succesvol te zijn? Wil je meer weten over het fenomeen passief inkomen? Lees dan even verder, want lezen kost niets!

Is het mogelijk?

Wanneer je een website hebt waarop iets te koop is dat veel mensen willen, dan kan dit zeer veel geld opleveren. Kijk maar eens naar al die websites waar je dingen online kan kopen. Deze draaien dag en nacht en leveren de bezitter ervan hopen inkomsten zonder dat er een telefoniste of verkoper aanwezig moet zijn. Velen noemen dit een passief inkomen, maar helemaal passief is dit niet. Je moet eerst een website online hebben, producten aanbieden, zorgen dat deze bij de klant geraken en regelmatig je website aanpassen en nieuwe producten aanbieden. Om dan niet te spreken over het maken van reclame om je website aan potentiële klanten aan te bieden.

Affiliate marketing

Wil je meer en meer een passief inkomen op bouwen dan kan je het aantal tussenstappen verminderen. Affiliate marketing zorgt ervoor dat je een website aangeboden krijgt. Je biedt ook producten aan, maar hoeft alle stappen van bestelling tot levering niet zelf te doen. Ook het updaten van de website moet je niet zelf doen. Wat je wel moet doen, is je affiliate link promoten, adverteren en eventueel met een eigen website de website in de aandacht krijgen. Affiliate marketing kan een passief inkomen creëren door klanten die tevreden zijn en steeds weer nieuwe bestellingen doen. Iemand die zich de eerste keer als klant via jou link aanbied, blijft je commissie opleveren zolang deze producten bestelt.

Google adsense

Een passief inkomen creëren door Google AdSense kan ook een alternatief zijn. Hier moet je eerst een website voor opbouwen, een account aanmaken bij Google AdSense en deze linken aan je website. Daarna is het de kunst je website te promoten en ervoor te zorgen dat er steeds weer mensen geïnteresseerd geraken en je website bekijken. Wanneer deze geïnteresseerden op je Google AdSense klikken, krijg je hiervoor betaald. Toch moet je ook hiervoor werken, adverteren en zorgen voor regelmatige updates. Een website die nooit vernieuwd wordt, levert niets op.

Besluit

Een passief inkomen opbouwen, vergt altijd werk. Zonder werken geen inkomen. Passief werken betekent dus een geldstroom creëren met een minimum aan werken. Je moet ook steeds een product hebben dat geld oplevert. Deze kunnen variëren van een eigen product, een affiliate product, een informatief product gecombineerd met Google AdSense enz. Het is wel zo, dat iedereen een passief inkomen kan creëren. Maar je moet het leren!

Hoe goed vind je dit artikel?

Klik op de sterren voor een beoordeling!

Gemiddelde 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Nog geen beoordelingen. Wees de eerste!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Vorige artikel lezen

Op zoek naar een administratiekantoor?

Volgende artikel lezen

Ondernemingen met rechtspersoonlijkheid

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire Artikelen