Verscheidene soorten spareribs

Spareribs

Er zijn origineel maar een paar verschillende soorten spareribs in het universum. Het merendeel van de soorten komen uit Europa. Er zijn ver uit elkaar smakende soorten sauzen en marinades beschikbaar en er zijn immense bijgerechten die men oneindig kan kiezen. Laten we eens een kijkje nemen in de verschillende soorten ribben die beschikbaar zijn. Welke soorten spareribs kunnen we bestellen?

Verscheidene soorten spareribs

Niemand kan ontkennen dat spareribs te lekker zijn. Vooral het runder spareribs wegstoppen met een bbq-sausje. Wat ook bekend is als de ribeye steak. Het koken van spareribs laat je hunkeren naar de tijd dat ze klaar zijn. Zodat de voorbereiding van de spareribs door het weken in de marinade en de afronding van hen in de grill of oven opbouwt naar een apotheose voor de smaakpapillen.

St. Louis cut-ribben

St. Louis cut-ribben zijn gemaakt in St. Louis en zijn een positief voorbeeld van spareribs. Als de traditionele St. Louis spareribs worden besteld zul je een bord met gevormde spareribs, zwaar gemarineerd in bbq-saus moeten kunnen waarderen. Dit komt omdat het borstbeen niet aan de ribben blijft zitten. Het is al gekookt voor een lange tijd. De eerder genoemde ribeye steak is een totaal ander type van spareribs. Het type biefstuk is het dikste stuk beschikbaar. Typische side-gerechten zijn een soort groente zoals broccoli, ui, paprika, sla en groente. Ook tomaten, aardappelen en bonen zijn een gemeenschappelijke bijgerecht voor spareribs. Wanneer u kunt moet u de ribben een aantal smaakjes meegeven anders staat deze op de helling. Zo’n saus is een autoriteit om de spareribs te verkopen, zeker met een bbq-saus, knoflook-saus of tomatensaus. Sommigen zeggen, als ribben regel, ze zouden graag er van genieten om alleen maar spareribs en meer spare-ribs te eten.

Zwaarte van de Spareribs

Hoe zwaarder de sparerib, hoe lichter de toppings zou je kunnen zeggen. Spareribs worden bereid centraal op een grill of op een open vuur. Uitzonderlijk bijzonder is de uitrusting van de kok, die draait de spareribs uit elkaar op een moment. Als de korst wordt gegrild richting het knapperige, terwijl het vlees van de spareribs binnenin smeuig is gebleven, zijn de gegrilde spareribs waarlijk lekker. Grillen van spareribs gebeurt op grote schaal in fabrieken. Volumineuze machines zijn speciaal gemaakt om het doel te dienen. Men kan spareribs bestellen die al gegrild zijn en die alleen nog maar tot gaarheid hoeven te worden opgewarmd. De beste spareribs zijn naar verluidt degenen die vrij kort geleden afgegrild zijn. Dus let op dat u aandacht besteed aan de productie-wijze, terwijl u zich orienteert op de spareribs.

Welk vlees wordt er gebruikt?

Spareribs zijn gemaakt van varkens-of rundvlees. In het algemeen zit er vlees rondom de ribben en is er een uniforme dikheid om de ribben. In Zuid-Amerika worden spareribs besteld als er festiviteiten zijn. Leveranciers in Noord-Amerika van spare-ribs zijn bereid op drie manieren te bereiden. Dit is gelijk aan het aantal soorten spareribs dat we kennen: varkensvlees spareribs, St. Louis spare-ribs en ook rundvlees spare ribs.

Spareribs met varkensvlees worden gesneden van de borst, net boven het toonaangevende borstbeen. Bij de St. Louis cut spareribs, is het borstbeen gesneden uit de ribben zoals beschreven. De spareribs gemaakt van rundvlees worden ook gesneden uit de buik. Als we deze spareribs bestellen zijn ze bij herhaling langer en veelal bochtiger dan die van varkensvlees.

Spareribs hebben zeer veel proteïnen en veel calcium. Ze zijn waarschijnlijk niet voor iedereen weggelegd, maar ze zijn toch aanzienlijk minder ongezond dan veel ander vlees. Spareribs regelmatig eten is niet erg, het eten van grote hoeveelheden is nooit goed. Dit leidt tot een overload aan calcium en eiwitten, en een overbelasting is nooit goed.

Een portie van spareribs bevat twee tot drie ribben. Bijgerechten zijn optioneel, er wordt altijd saus geleverd bij de spareribs. Vergeet niet te vragen naar de servetten, omdat u ze nodig zult hebben om de marinade van uw glimlach af te vegen.

Hoe goed vind je dit artikel?

Klik op de sterren voor een beoordeling!

Gemiddelde 3 / 5. Aantal beoordelingen: 2

Nog geen beoordelingen. Wees de eerste!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Vorige artikel lezen

Fruit om gewicht te verliezen?

Volgende artikel lezen

Energy drinks, de feiten

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire Artikelen