Website verdiensten met Google AdSense

Google Adsense

Hoe kun je nu met een eenvoudige website toch behoorlijk wat bijverdienen. Dat is niet echt moeilijk en je hebt zelfs verschillende methoden. Een eerste methode is met Google AdSense op je website. Wil je weten wat dit is en hoe het werkt, dan moet je zeker verder lezen.

Wat is Google adsense?

Dit zijn advertentie blokken van Google op je website. Je ziet deze op veel websites staan en eronder staat:” ads by Goooooogle”. De advertenties die vertoond worden zijn gelinkt aan de inhoud van je pagina. Kijk maar even hierboven naar de advertentie blokken. Omdat de advertenties ook gaan over de tekst die je leest, kan je er gemakkelijk op klikken om meer informatie te vinden.

Waar de advertenties plaatsen?

Afhankelijk van de plaats waar de advertenties op een pagina staan gaan er meer of minder mensen klikken. Hierdoor kan je de klik inkomsten verhogen en onrechtstreeks meer verdienen. Advertenties worden vaker aangeklikt als je de randen er rond weghaalt en de kleur dezelfde is als deze van de website. Zorg ervoor dat de advertentie lijkt op een geheel van de website.

Voordelen van Google adsense!

Je hoeft geen adverteerders meer te zoeken om je website te laten renderen. Je krijgt betaald per klik en je hoeft deze niet te tellen. Gewoon je aanmelden bij Google AdSense en hun code op je website plaatsen.

Nadelen van Google adsense!

Je mag geen reclame maken om te klikken op je advertenties. Klik niet zelf op je advertenties. Dit zijn allemaal redenen waarom de samenwerking met Google plots stop gezet wordt. Er worden dan geen advertenties meer geplaatst en je krijgt geen inkomsten meer van Google.

Opgepast met virussen

Zorg voor een degelijke virus scanner en Fire-wall op de Pc waarop je, je website maakt en bijwerkt. Er zijn immers virussen die zich koppelen aan de Google AdSense code waardoor het lijkt dat je dingen doet die niet toegestaan zijn. Op die manier kun je voorkomen dat Google je medewerking stop zet.

Hoe goed vind je dit artikel?

Klik op de sterren voor een beoordeling!

Gemiddelde 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Nog geen beoordelingen. Wees de eerste!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Vorige artikel lezen

Het nieuwe product

Volgende artikel lezen

Jordanië vs. Argentinië

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire Artikelen